Kjøpsprosessen

Det å kjøpe gravstein eller gravminne er ikke noe man gjør ofte. Vi i Møre gravmonumenter har i flere generasjoner hjulpet folk med råd og tips i forhold til valg av gravminne.

Se gjerne våre gravstein modeller på nettet, velg den steinen du liker best. For å bestille denne steinen kan du gjøre følgende. Fyll inn kontaktinformasjon nederst på siden og så tar vi kontakt med deg. Du kan også fylle ut vedlagt bestilllingsskjema og send det til oss enten pr e-post eller pr brev. Du kan selvfølgelig også kontakte oss direkte på telefon. Se kontakt - siden for kontaktinformasjon.

Dersom du lurer på ting rundt vedlikehold av gravstein eller gravminne så kan du gjerne lese litt om dette på våre nettsider.

Dersom du mot formodning ikke finner akkurat det du er ute etter, så ta kontakt med oss. Vi bistår gjerne med å tegne og lage et gravminne helt etter dine ønsker og behov.

Når vi har valg stein så avtaler vi tid for montering og levering. Erfaringsmessig så tar dette xx uker. Etter at den avdøde er gravlagt bør det også gå xx antall uker før vi kan montere gravminnet slik at jord og grunn har sunket til normalnivå og stabilisert seg.

Prosess:

  1. Du finner steintype og modell, eller vi tegner og utfører en sammen med deg.
  2. Vi blir enige om pris og tilbehør samt riktige inskripsjoner.
  3. Vi avtaler leveringstid etter dine ønsker.
  4. Vi setter stein i produksjon hos oss
  5. Vi kommer til ditt gravsted og monterer steinen.


Enklere enn dette blir det ikke, om du i fremtiden skulle ha behov for oppussing eller navne tilførsler på gravsteinen så bistår vi også selvfølgelig med dette.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Relaterte artikler

Vi har et bredt utvalg av ulike gravstein modeller. Ta en kikk i vår onlinekatalog, merk også at vi kan lage gravminner etter deres ønsker. TIlpasse stein, utforming og de dekorasjoner dere måtte ønske.

29.03.2012
En gravstein et minnesmerke som skal vare i generasjoner. Men hva skal jeg velge? Vi har laget en liten tekst for å hjelpe deg i valget av gravstein. Vi er selvfølgelig også tilgjengelig på telefon eller e-post dersom du skulle trenge ytterligere informasjon og veiledning.
30.03.2012
Vedlikehold av gravstein er en viktig del av det å stelle et gravsted. Mange er flinke til å plante og luke gravstedet, men ikke glem at gravsteinen også bør få litt stell.
25.02.2006